Apie Viską
Tuesday, March 8, 2016
Citrininis braškių Momofuku tortas
›
Momofuku tortai yra labai gražūs ir labai skanūs. Galbūt ne visiems patinka nuogi tortai, bet man jie yra labai viliojantys ir net s...
13 comments:
Thursday, March 3, 2016
Spaghetti alle Vongole Veraci
›
Makaronai su Midijomis 6 v.š. alyvuogių aliejaus 2 skiltelės česnako, susmulkintos 1,3 kg midijų sauja petražolių, s...
Tuesday, March 1, 2016
Žėrintys šokoladiniai sausainiai pagal P. Herme
›
Taigi jau pavasaris. Bent jau kalendorius taip sako, o dar kompiuteris, radijas ir TV. Būtų smagu jei ir vaizdas už lango tai patvirti...
4 comments:
Monday, February 29, 2016
Bananų duona su mango gabaliukais
›
Šiaip tai aš bananus mėgstu tik "žalius" t.y.niekaip negamintus. Bet man tai netrukdo kepti iš jų pyragus, arba virti uogienės be...
2 comments:
Thursday, February 25, 2016
Penktadienis puiki diena pasigirti
›
Aš mėgstu gaminti. Man tai yra daugiau nei pomėgis, man tai labiau aistra. O iš šalies turbūt kartais (na, gerai, dažniau...
9 comments:
Baci di dama sausainiai
›
Baci di dama 100 g migdolų 100 g cukraus 100 g minkšto sviesto 150 g miltų žiupsnis druskos 1 a.š. vanilės...
Tuesday, February 23, 2016
Balta duona
›
Kiek žmogui reikia duonos? Nedaug. Iš tiesų pakaktų 3 gerų receptų - juodos (ruginės), pilkos (ale ciabattos tipo) ir baltos (batonas, br...
‹
›
Home
View web version