Apie Viską
Thursday, October 20, 2016
Duona su rūgštele
›
Labai norėtųsi pasakyti, kad skani duona reikalauja daug pastangų ir taip pateisinti jai skirtą laiką, bet pati žinau, jog taip būna ne vis...
Tuesday, October 11, 2016
Plėšomos bandelės
›
Plėšomos bandelės Pora bulvių (apie 170 g) - nuskustų 1 stiklinė pieno 115 g sviesto (kambario temperatūros) 1,5 sti...
Thursday, October 6, 2016
Mano gimtadienio tortas
›
Mano gimtadienis jau seniausiai praėjo, bet aš niekada neskubu rašyti apie savo tortą, todėl dažnai žmonės, kurie skaito blogą,...
4 comments:
Thursday, September 22, 2016
Makaronai su rikottos ir mangoldų padažu
›
Mano gyvenimas po truputi byra. Tikrai. Iš pradžių sugedo rankinis mikseris, po to perdegė lemputė orkaitėje, tada keletas apšvietimo lem...
Tuesday, September 20, 2016
Saldu - Nesaldu
›
Vasara baigėsi ir po truputį, nepastebimai reikia supakuoti ir išnešti vasaros aprėdus bei pakeisti juos šiltesniais. Aš esu iš tų, lėt...
Monday, September 12, 2016
Malibu
›
Aš nelabai mėgstu vairuoti. Galbūt todėl, kad tai reikalauja susikaupimo, o gal todėl, jog kažkada paauglystėje aš vaikiškai svajojau apie ...
Tuesday, September 6, 2016
Šis bei tas...
›
Jau senai norėjau parašyti apie "Thierry" kepyklą. Iš tiesų, įspūdžiais reikia dalintis iš karto, kol jie dar švieži. Juk bande...
2 comments:
‹
›
Home
View web version