Apie Viską

Sunday, February 26, 2017

Skaniausi pyragaičiai yra sekmadienį, o visos dietos prasideda pirmadienį

›
Iš tiesų norėjau parašyti, kad skaniausi sausainiai yra sekmadienį, nes kaip tik iškepiau trapiausių, skaniausių sausainių saviškiams (bus,...
Friday, February 17, 2017

Kasdien po mažą žingsniuką

›
Parašiau tekstą, bet vėliau jį ištryniau. Noriu labai paprastai ir nuoširdžiai pasakyti. Jei jūsų aistra gyvena virtuvėje, nepasiduokit...
4 comments:
Tuesday, January 31, 2017

Tortas Abroisie

›
Kartais tiesiog nežinau ką parašyti. Tada prisimenu, kad blogo pavadinimas kalba pats už save - Apie Viską. Na, apie viską, tai apie visk...
2 comments:
Sunday, January 15, 2017

Juodas plastiškas šokoladas (kad būtų paprasčiau ang. - Chocolate plastic)

›
Iš esmės, plastiškas šokoladas - tai šokoladinė modeliavimo masė. Ji yra minkšta ir lengvai minkoma. Dažniausiai gaminama iš šokolado ir ...
2 comments:
Tuesday, January 10, 2017

Baltos arbatos, kriaušių ir šokolado tortas

›
Praeitą savaitę gaminau tortą ir pagavau save svarstant, kiek žmoniu vertina torto pjūvį? Rimtai, kiek žmonių susimasto apie sluoksnių pl...
2 comments:
Thursday, January 5, 2017

Mane veža triufeliai.

›
Iš pradžių nusprendžiau palaukti progos ir tik tada pasigirti (arba pasirodyti). Bet... bet kadangi jau tuoj ir neturėsiu kuo girtis, t...
Tuesday, January 3, 2017

Gera pradžia - pusė darbo

›
Štai jau ir 2017 metai. Nepaisant visų neužbaigtų darbu, minčių, nepasakytų žodžių (....ir  neišbandytų receptų, kurie stumdosi eilėje)...
9 comments:
‹
›
Home
View web version

Apie mane

My photo
Alina
View my complete profile
Powered by Blogger.