Apie Viską
Sunday, February 26, 2017
Skaniausi pyragaičiai yra sekmadienį, o visos dietos prasideda pirmadienį
›
Iš tiesų norėjau parašyti, kad skaniausi sausainiai yra sekmadienį, nes kaip tik iškepiau trapiausių, skaniausių sausainių saviškiams (bus,...
Friday, February 17, 2017
Kasdien po mažą žingsniuką
›
Parašiau tekstą, bet vėliau jį ištryniau. Noriu labai paprastai ir nuoširdžiai pasakyti. Jei jūsų aistra gyvena virtuvėje, nepasiduokit...
4 comments:
Tuesday, January 31, 2017
Tortas Abroisie
›
Kartais tiesiog nežinau ką parašyti. Tada prisimenu, kad blogo pavadinimas kalba pats už save - Apie Viską. Na, apie viską, tai apie visk...
2 comments:
Sunday, January 15, 2017
Juodas plastiškas šokoladas (kad būtų paprasčiau ang. - Chocolate plastic)
›
Iš esmės, plastiškas šokoladas - tai šokoladinė modeliavimo masė. Ji yra minkšta ir lengvai minkoma. Dažniausiai gaminama iš šokolado ir ...
2 comments:
Tuesday, January 10, 2017
Baltos arbatos, kriaušių ir šokolado tortas
›
Praeitą savaitę gaminau tortą ir pagavau save svarstant, kiek žmoniu vertina torto pjūvį? Rimtai, kiek žmonių susimasto apie sluoksnių pl...
2 comments:
Thursday, January 5, 2017
Mane veža triufeliai.
›
Iš pradžių nusprendžiau palaukti progos ir tik tada pasigirti (arba pasirodyti). Bet... bet kadangi jau tuoj ir neturėsiu kuo girtis, t...
Tuesday, January 3, 2017
Gera pradžia - pusė darbo
›
Štai jau ir 2017 metai. Nepaisant visų neužbaigtų darbu, minčių, nepasakytų žodžių (....ir neišbandytų receptų, kurie stumdosi eilėje)...
9 comments:
‹
›
Home
View web version