Apie Viską
Thursday, June 29, 2017
Braškių, laimo ir baziliko tartas
›
Ilgai spoksojau į ekraną, bet taip ir nesugalvojau įžanginio žodžio. Gal tada paprastai - tai nuostabaus skonio tartas. Nuo jo prasidė...
2 comments:
Monday, June 26, 2017
come and go
›
Kai kurie žmonės ateina ir išeina. Tik nedaugelis lieka. Smagiausia, kad tu niekad nežinai nei kas ateis ir kas liks. Tu gali spėlioti,o g...
Wednesday, June 21, 2017
Čirviniai blynai
›
Tai mano pirmi čirviniai blynai. Taip, tikrai ir aš ne juokauju. Iki šiol man pilnai pakako lietinių blynų, amerikietiškų blynelių (gal ...
1 comment:
Tuesday, June 20, 2017
Tartas "Kava, citrina ir Gianduja"
›
Birželis mano šeimoje yra tortų mėnuo. Jis jau persirito per pusę ir kasdien vis arčiau mano mažiaus šventė. Su kiekviena praleista prog...
Thursday, June 8, 2017
Trapūs sausainiai
›
Jei jau pradėjom apie sausainius, tai štai suradau dar vienus - trapūs, švelnūs, tiesiog tirpsta burnoje. O svarbiausia lengvai padaromi :...
Wednesday, June 7, 2017
Nigellos Lawson šokoladiniai sausainiai
›
Sėdėjau šiandien poliklinikoje eilėje prie kabinėto ir stebėjau maža gal 2 metų mergaitę. Ji irgi su tėčių laukė, tik prie kito kabinėto. E...
4 comments:
Friday, June 2, 2017
Braškių, rabarbarų bei pistacijų keksas
›
Kaip man sekasi? Na pirmą kartą gyvenime pasigailėjau, kad turiu prieskonių malūnėlį. Šiandien visaip bandžiau su viena ranka susimalti ...
‹
›
Home
View web version