Apie Viską
Monday, October 30, 2017
Lašišos filė su tahini padažu bei dukkah
›
... jie pasakė - "žuvis parodys tau kelią". Kokia žuvis? Ieškok lašišos. Jei rašyčiau romaną apie Sous Vide, tai būtų jo i...
Sunday, October 29, 2017
Sausainiai su šokolado gabaliukais
›
Vieną dieną, grįžęs iš darželio mažius manes paklausė: -Ar galiu rytoj Tėjai padovanoti mašiną? -Kokia mašiną? -Na tokią mergaitišką...
2 comments:
Monday, October 23, 2017
Noriu tuščios dėžutės
›
Nesenai skaičiau straipsnį apie smegenų veiklą. Kalba ėjo apie tai, kaip veikia vyrų ir moterų smegenys Jei trumpai tai - vyrai viskam tu...
4 comments:
Thursday, October 12, 2017
Mėlynių uogienė (sous vide)
›
Na, jei jau prakalbom apie uogienes, tai tiesiog negaliu nepasidalinti mėlynių uogiene gaminta su sous vide. Vietoje mėlynių galima naudoti...
Wednesday, October 11, 2017
Rabarbarų džemas sous vide
›
Šis džemas mane sužavėjo. Rabarbarai tokie švelnūs, bet išlaiko savo formą ir tekstūrą. Ir iš esmės gan paprasta ir patogu, sukrauni visk...
Sunday, October 8, 2017
Juodųjų serbentų, našlaičių ir vanilės desertas stiklinėje
›
Dar vienas gardus desertas stikinėje. Šį kartą iš P. Herme knygos "My Best" . Knygoje yra pateikti 11 desertų su nuotraukomis ir...
Tuesday, October 3, 2017
Ačiū Dievui už desertus stiklinėse
›
Kaip gi aš dabar norėčiau vieno iš tų stiklainių... mmmm :-) aš labai mėgstu vyšnias, na ir pistacijas aš mėgstu, o ypač - įvairius pis...
‹
›
Home
View web version