tag:blogger.com,1999:blog-4687012486217799933.post8254261369640526198..comments2023-06-05T05:20:20.598-07:00Comments on Apie Viską: O, Sugamour... + nerealių bananų sausainių receptasAlinahttp://www.blogger.com/profile/02766417235244614913noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4687012486217799933.post-88771973894094517252016-04-07T08:45:26.384-07:002016-04-07T08:45:26.384-07:00Labai aciu uz atsakyma. Kaip visada issamiai ir ai...Labai aciu uz atsakyma. Kaip visada issamiai ir aiskiai:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4687012486217799933.post-68644204548568604632016-04-07T08:40:30.567-07:002016-04-07T08:40:30.567-07:00Nelengva jus kl. uzdavete :) apie sokolada as siek...Nelengva jus kl. uzdavete :) apie sokolada as siek tiek parasysiu kartu su torto receptu, nes is tiesu yra apie ka rasyti, o dabar pabandysiu atsakyti trumpai :) Sokolada galima palyginti su vynu. Mes zinome dazniausiai balta, pieniska, juoda. Bet pvz juodas gali tureti tokias charakteriskitas kaip kartumas, rugstumas, intensivumas, balansas. Jame gali jaustis riešutai (cia ne sokoladas su riesutais), vaisiai, geles, prieskoniai. Kai naudoji konkretu sokolada su konkreciu skoniu (na pvz su rugstele) reikia labai gerai pagalvoti su kuo ji derinsi kad skoniai deretu ir vienas kita atskleistu ar pabreztu. Valhrona sokoladai turi isreikstus skonius. Nezinau kaip paaiskinti... nesenai dariau namelakos krema, viena karta su Valhronos sokoladu o kita su kitos firmos juodu sokoladu. Skoniai skiresi labai, man net buvo sunku patiketi kad tiek gali skirtis... todel musams, ganashams ir kremams tikrai verta isbandyti Valhronos sokolada, o kepiniams ir glazuroms galima naudoti kita sokolada. BET :) viskas yra juk skonio reikalas, nereikia to pamirsti:) tas sokoladas gali jums ir nepatikti. Alinahttps://www.blogger.com/profile/02766417235244614913noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4687012486217799933.post-87349653536580805762016-04-07T06:45:55.544-07:002016-04-07T06:45:55.544-07:00O sakykite, jus vis tiek daug patirties kepiniuose...O sakykite, jus vis tiek daug patirties kepiniuose turite, ar labai skiriasi tas valhrona sokoladai nuo kito kokybisko, pvz. "Rutoje" irgi yra tokie pinigeliais. Ir kur tas skirtumas, jeigu toks yra, teksturoje, skonyje? Ar jis toks akivaizdus, kad verta I ji investuoti? Ar jis toks, kaip kad jus sakote WOW:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4687012486217799933.post-8728024800276827362016-04-07T04:00:34.977-07:002016-04-07T04:00:34.977-07:00Sveiki :) aciu uz komplimentus, labai malonu kad j...Sveiki :) aciu uz komplimentus, labai malonu kad jums patiko :) taip bus sito torto receptas bloge si menesi.Alinahttps://www.blogger.com/profile/02766417235244614913noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4687012486217799933.post-76171387654564537892016-04-07T03:58:50.051-07:002016-04-07T03:58:50.051-07:00Sveiki, macarons kepiau pagal Daivos Miksiunienes ...Sveiki, macarons kepiau pagal Daivos Miksiunienes recepta, kuri gavau per kursus. Deja, jo cia skelbti negaliu. Rekomenduoju apsilankyti pas ja kursuose :) p.s. kol kas jos pistaciju macaronsai man yra skaniausi Lietuvoje. Alinahttps://www.blogger.com/profile/02766417235244614913noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4687012486217799933.post-42751649770179624932016-04-07T01:24:39.947-07:002016-04-07T01:24:39.947-07:00Alina pamaciau Siandien Jusu torta trys sokoladai,...Alina pamaciau Siandien Jusu torta trys sokoladai, mercatus minor facebooke, ir jo pjuvi......ATrodo tobulai......Ar pasidalinsite receptu? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4687012486217799933.post-5745212072895688792016-04-06T23:54:59.814-07:002016-04-06T23:54:59.814-07:00Laba diena Alina, o jus macaroons esate kepusi? Ga...Laba diena Alina, o jus macaroons esate kepusi? Gal pasidalintumete receptu? Anonymousnoreply@blogger.com