Baci di dama
- 100 g migdolų
- 100 g cukraus
- 100 g minkšto sviesto
- 150 g miltų
- žiupsnis druskos
- 1 a.š. vanilės ekstrakto
- 70 g juodo šokolado (susmulkinto)
Virtuvės kombaine sumalkite (iki miltų konsistencijos) migdolus ir cukrų (thermomiksas 15 sek. 10 gr). Įberkite visus likusius ingredientus apart šokolado į virtuvės kombaino indą ir sumaišykite kol viskas gerai išsimaišys iki vientisos konsistencijos (thermimiksas 15-30 sek. 3 gr).
Įkaitinkite orkaitę iki 160 C (be ventiliatoriaus) ir išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi.
Suformuokite iš tešlos graikiško riešuto dydžio rutuliukus ir sudėkite ant skardos 2-3 cm atstumu. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 15-20 min.
Išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti ant kepimo skardos.
Išlydykite šokolado garų vonelėje arba mikrobangų krosnelėje (thermomiksas 2 min. 50 C 4 gr).
Patepkite vieną sausainį šokoladu ir sujunkite su kitu sausainiu. Palikite sustingti (galima įdėti į šaldytuvą, kad pagreitinti procesą). Skanaus
Įkvėpimas: Fast and Easy Cooking Thermomix Recipe Book
No comments:
Post a Comment