Tešla:
- 1 ir 1/4 stiklinės miltų
- 1/2 stiklinės kakavos
- 1 ir 1/4 a.š. kepimo miltelių
- 1/2 v.š. tirpios kavos
- 1/2 a.š. druskos
- 1/8 stiklinės saulėgrąžų aliejaus
- 1/8 stiklinės kokoso aliejaus
- 3/4 - 1 stiklinė cukraus
- 1 kiaušinis
- 1 trynys
- 1 a.š. vanilės ekstrakto
- 2/3 stiklinės pieno
- 2/3 stiklinės šilto vandens
Dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus apart cukraus. Sumaišykite pieną su vandeniu.
Sumaišykite cukrų ir aliejus. Įmaišykite kiaušinį, trynį ir vanilės ekstraktą. Pakaitomis, beriant/pilant dalimis įmaišykite sausus ingredientus ir pieno mišinį (pradėkite ir užbaikite sausais ingredientais).
Padalinkite tešlą tarp dviejų kepimo formų ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 25-30 min. Išimkite ir atvėsinkite (aš palieku atvėsti kepimo formoje).
Balto šokolado ganašas, suplakite ji prieš pat naudojimą.
2 stiklinės konservuotų vyšnių be kauliukų
Surinkimas:
Padėkite vieną tešlos dalį ant torto padėkliuko ir ant viršaus paskirstykite šiek tiek mažiau nei 1/2 ganašo. Ant viršaus paskirstykite 1/2 vyšnių ir uždėkite antrą tešlos dalį. Ant viršaus paskirstykite likusį ganašą, vyšnias ir, jei norite, pabarstykite šokolado drožlėmis.
Skanaus
Įkvėpimas: StyleSweetCA; StyleSweetCA
No comments:
Post a Comment