Thursday, September 6, 2018

Išpjova su žolelių pesto, morkomis ir cukinija







Išpjova su žolelių pesto, morkomis ir cukinija



  • Išpjova
  • druska
  • cukrus
  • 30 g petražolių
  • 30 g laiškinių česnakų
  • 10 g svogūnų
  • 2 g česnako
  • 100-150 g alyvuogių aliejaus
  • 5 g džiovintų čili
  • Morkos:
      • morkos
      • aliejus
      • čiobreliai
      • cukrus
      • druska
  • cukinija:
      • cukinija
      • druska
      • prancūzišiki prieskoniai
      • aliejus

Pašildykite Sous Vide aparate vandenį iki 58 C. 
Išpjovą išplaukite ir nusausinkite. Kai vanduo jau bus tinkamos temperaturos, įtrinkite išpjovą su druska ir cukrumi (druskos ir cukraus santykis 2:1) ir iškarto įdėkite išpjovą  į maišiuką (skirtą gaminti Sous Vide) ir vakumuokite.
Įdėkite išpjovą į Sous Vide aparatą ir gaminkite 1,5 val. 
Išimkite išpjovą iš maišo ir šiek tiek nusausinkite. 
Gerai įkaitinkite grilių (arba griliaus keptuvė). Padėkite mėsą ant griliaus ir gerai apkepkite iš abiejų pusių (maždaug 1,5 min iš kiekvienos pusės).
Pašildykite Sous Vide aparate vandenį iki 90C. 
Morkas nuskuskite ir įdėkite į maišiuką kartu su čiobreliais ir šlakelių aliejaus. Įdėkite maišiuką į Sous Vide aparatą ir gaminkite 30 min. Išimkite iš maišiuko. Įkaitinkite keptuvė su šlakelių aliejaus, įdėkite morkas, pabarstykite jas su rudu cukrumi ir apkepkite iš visų pusių. Paskaninkit su druska. 
Cukinijas supjaustykite vidutinio storio griežinėliais, pabarstykite pieskoniais ir apkepkite iš abiejų pusiu grilio keptuveje. Skanaus.

Įkvėpimas: Chef Steps

No comments:

Post a Comment